Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33122
Title: | Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Петришин, Наталія Petryshyn, Nataliia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | оздоровче харчування робоча програма галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» магістр кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 13 с. |
Abstract: | Програма вивчення навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельноресторанна справа», спеціалізації «Готельно-ресторанний бізнес». Предметом вивчення навчальної дисципліни є класичні та новітні теорії та концепції харчування, сучасні теоретичні уявлення про функціональні інгредієнти та продукти оздоровчого призначення, принципи оздоровчого харчування різних груп населення, застосування оздоровчих продуктів харчування в профілактичних і лікувальних цілях. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33122 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RP_Health food.pdf | 655.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.