Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2022-10-28T08:00:13Z-
dc.date.available2022-10-28T08:00:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33122-
dc.description.abstractПрограма вивчення навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельноресторанна справа», спеціалізації «Готельно-ресторанний бізнес». Предметом вивчення навчальної дисципліни є класичні та новітні теорії та концепції харчування, сучасні теоретичні уявлення про функціональні інгредієнти та продукти оздоровчого призначення, принципи оздоровчого харчування різних груп населення, застосування оздоровчих продуктів харчування в профілактичних і лікувальних цілях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної бізнесуuk_UA
dc.titleОздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RP_Health food.pdf655.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.