Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04-23Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Paska, Mariia
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia
2022-09-21Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Гілецький, Іван; Paska, Mariia; Hiletskyi, Ivan
2022-09-21Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha
2021-10-18Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробівПаска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
2022-10-06Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2021-12-28Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia
2021-12-28Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2022-01-21Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia