Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 51 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-16
Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова
Куцмида, Анастасія
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2022-09-30
Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-09-21
Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Стиль страв молекулярної кухні
Гузенко, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Huzenko, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Стиль страв молекулярної кухні
Гузенко, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Huzenko, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2023-05-23
Practical aspect of hospitality staff creativity
Huzar, Uliana
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Гузар, Уляна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
2022-04-24
Ресторанний туризм як новий напрям на туристичному ринку Львівщини
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, М.
;
Radzimovska, О.
2022-05-25
Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
Discover
Author
36
Radzimovska, Olha
29
Паска, Марія
19
Paska, Mariia
13
Radzimovska, Olga
8
Paska, Mariya
7
Холявка, Володимир
4
Kalytyn, Roksolana
4
Kholyavka, Volodymyr
4
Гузенко, Ірина
4
Калитин, Роксолана
.
next >
Subject
9
restaurant business
7
restaurant tourism
7
service
7
ресторанний бізнес
7
ресторанний туризм
6
restaurant
6
war
6
війна
6
ресторан
5
обслуговування
.
next >
Date issued
24
2022
20
2023
6
2021
1
2024