Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Ключові слова "activity"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Діяльність закладу громадського харчування кав’ярня «Хліб з маслом» після повномасштабного вторгнення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Грицак, Анастасія; Дигдалович, Марія; Радзімовська, Ольга; Hrytsak, Anastasiia; Dyhdalovych, Mariia; Radzimovska, OlhaМетою роботи є проаналізувати діяльність закладу кафе «Хліб з маслом» до та після повномасштабного вторгнення.The purpose of the work is to analyze the activities of the "Bread and Butter" cafe before and after a full-scale invasion.Документ Особливості послуг готельного бізнесу як невід'ємної складової індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Давидова, Оксана; Davydova, OksanaГотельний і ресторанний сервіс включає цілий комплекс послуг для туристів і є ключовим чинником, що визначає перспективи розвитку в’їзного туризму та внутрішнього ринку туристських послуг, конкурен тоспроможність вітчизняного туризму на світовому ринку. Hotel and restaurant service includes a whole range of services for tourists and is a key factor determining development prospects inbound tourism and the domestic market of tourist services, the competitiveness of domestic tourism on the world market.