Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Ключові слова "acidity"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оцінка вхідного контролю якості замороженої вишні в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Левків Назар; Паска Марія; Levkiv Nazar; Paska MariiaМета дослідження: Проаналізувати етапи вхідного контролю якості замороженої вишні — від моменту збору сировини до її прийому в закладах ресторанного господарства — з акцентом на ключові показники якості, що впливають на технологічну придатність продукції. Objective of the study: To analyse the stages of incoming quality control of frozen cherries - from the moment of collection of raw materials to their acceptance in restaurant business establishments - with an emphasis on key quality indicators that affect the technological suitability of products.Документ Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Нагорний, Ярослав; Самілик, Марина; Nahornyi, Yaroslav; Samilyk, MarynaМетою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread.