Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Ключові слова "5S"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Калник, Олег; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia; Petryshyn, NataliiaМета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.Документ Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaМета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.