Програми практик
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10678
Переглянути
Перегляд Програми практик за Ключові слова "cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска, Марія; Гузар, Уляна; Тесля, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Teslia, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry.