Програми практик
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10678
Переглянути
Перегляд Програми практик за Ключові слова "2 курс"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-01-20) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуУ методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.Документ Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»(2020-03-24) Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Програма ознайомчої практики для студентів 2 курсу факультету педагогічної освіти та факультету післядипломної та заочної освіти освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 014 «Середня освіта»(2019-05-27) Боднарчук, Олена; Bodnarchuk, Olena; Кафедра теорії та методики фізичної культуриДокумент Програма ознайомчої практики для студентів 2 курсу факультету фізичної культури і спорту, факультету післядипломної та заочної освіти освітнього ступеня - «бакалавр», спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»(2019-05-27) Боднарчук, Олена; Bodnarchuk, Olena; Кафедра теорії та методики фізичної культури