Перегляд за Автор "Zhuk, O."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективні методи рафінації рослинних олій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.Документ Перспективні методи рафінації рослинних олій(2021-01-04) Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.Документ Інноваційні технології у виробництві майонезу(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-04) Паска, М.; Paska, M.; Жук, О.; Zhuk, O.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Галух, Б.; Halukh, B.У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.