Перегляд за Автор "Priss, Olesia"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ароматні олії для HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Прісс, Олеся; Кузьменко, Олександр; Priss, Olesia; Kuzmenko, OleksandrДокумент Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Прісс, Олеся; Яковер, Олександр; Priss, Olesia; Yakover, OleksandrДокумент Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, AllaДокумент Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Булгаков, Павло; Priss, Olesia; Bulhakov, PavloДокумент Сучасний лобі-бар у курортному готелі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Бондаренко, Даніл; Прісс, Олеся; Bondarenko, Danil; Priss, OlesiaДокумент Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Прісс, Олеся; Жукова, Валентина; Priss, Olesia; Zhukova, Valentyna