Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Priss, Olesia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Ароматні олії для HoReCa
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Прісс, Олеся; Кузьменко, Олександр; Priss, Olesia; Kuzmenko, Oleksandr
  • Документ
    Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Прісс, Олеся; Яковер, Олександр; Priss, Olesia; Yakover, Oleksandr
  • Документ
    Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, Alla
  • Документ
    Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Булгаков, Павло; Priss, Olesia; Bulhakov, Pavlo
  • Документ
    Сучасний лобі-бар у курортному готелі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Бондаренко, Даніл; Прісс, Олеся; Bondarenko, Danil; Priss, Olesia
  • Документ
    Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Прісс, Олеся; Жукова, Валентина; Priss, Olesia; Zhukova, Valentyna

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок