Перегляд за Автор "Povshyk, S."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ(2021-01-04) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.