Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Povshyk, S."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
    Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.
  • Документ
    Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ
    (2021-01-04) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
    Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок