Перегляд за Автор "Nazarenko, M."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.Документ Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу(2021-01-04) Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, М.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.