Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Markovych, Iryna Illivna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages
    (2020-12-01) Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna Illivna; Simonov, Roman Petrovych; Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Сімонов, Роман Петрович
  • Документ
    Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00
    (2020-10-29) Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna Illivna
    Пряно-ароматична композиція для виготовлення напівкопчених ковбас містить цукор та перець чорний та додатково містить сіль, подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.
  • Документ
    Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00
    (2020-10-29) Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna Illivna
    Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок