Перегляд за Автор "Markovych, Iryna Illivna"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages(2020-12-01) Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna Illivna; Simonov, Roman Petrovych; Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Сімонов, Роман ПетровичДокумент Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00(2020-10-29) Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna IllivnaПряно-ароматична композиція для виготовлення напівкопчених ковбас містить цукор та перець чорний та додатково містить сіль, подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.Документ Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00(2020-10-29) Паска, Марія Зіновіївна; Маркович, Ірина Іллівна; Paska, Mariia Zinoviivna; Markovych, Iryna IllivnaСпосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.