Перегляд за Автор "Kyrpichenkova, Oksana"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Івановська, Олександра; Кирпіченкова, Оксана; Ivanovska, Oleksandra; Kyrpichenkova, OksanaМетою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні.Документ Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Кирпіченкова, Оксана; Стахурська, Лілія; Kyrpichenkova, Oksana; Stakhurska, LiliiaМета – розробити новий асортимент кексів з використанням суше- них плодів бузини чорної. Рослинна сировина забезпечить надання новим виробам оздоровчих властивостей, завдяки чому вони спри- ятимуть підтриманню нормального функціонування організму люди- ни, забезпеченню здоров’я і довголіття. Адже задоволення потреб сучасного споживача в оздоровчій продукції є одним із напрямів успішного розвитку цивілізованого ресторанного ринку.The goal is to develop a new assortment of cupcakes using dried of black elderberry fruits. Plant raw materials will provide new products with health-promoting properties, thanks to which they contribute will support the normal functioning of the human body us, ensuring health and longevity. After all, the satisfaction of needs of the modern consumer in health products is one of the directions successful development of the civilized restaurant market.Документ Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Коповська, Анжеліка; Кирпіченкова, Оксана; Kopovska, Anzhelika; Kyrpichenkova, OksanaВикористання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.