Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kutsmyda, A."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства
    (2021-01-04) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
    Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.
  • Документ
    Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
    Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок