Перегляд за Автор "Kutsmyda, A."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства(2021-01-04) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.Документ Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.