Перегляд за Автор "Karpova, M."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку Львова(2021-04-21) Паска, М. З.; Карпова, М.; Paska, M. Z.; Karpova, M.Документ Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Карпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.Документ Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна(2021-01-04) Карпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.Мета роботи - професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.