Перегляд за Автор "Hutsuliak Viktoriia"
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ефективні стратегії управління стресом у готельно-ресторанному бізнесі для підвищення продуктивності персоналу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak ViktoriiaДокумент ОК 18 Менеджмент : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : екзаменаційні вимоги, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : навчальна програма, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 18 Менеджмент : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : рекомендована література, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 18 Менеджмент : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 22 Управління персоналом : навчальна програма, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.Документ ОК 22 Управління персоналом : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.Документ ОК 22 Управління персоналом : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : екзаменаційні вимоги, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : рекомендована література, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.Документ Роль туристичних агенцій у збереженні та розвитку соціокультурної спадщини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Данилевич Мирослава; Гуцуляк Вікторія; Danylevych Myroslava; Hutsuliak Viktoriia