Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Hutsuliak Viktoriia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальні підходи до формування корпоративної культури в українських державних організаціях
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сеник Максим; Гуцуляк Вікторія; Холявка Володимир; Senyk Maksym; Hutsuliak Viktoriia; Kholiavka Volodymyr
    Мета дослідження - проаналізувати актуальні підходи до формування ефективної корпоративної культури в українських державних організаціях в умовах воєнного стану. The aim of the study is to analyse current approaches to forming an effective corporate culture in Ukrainian state organisations under martial law.
  • Документ
    Диверсифікація економіки й підтримка малого та середнього бізнесу як основа післявоєнного відновлення України
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Дмитро; Гуцуляк Вікторія; Petryshyn Dmytro; Hutsuliak Viktoriia
  • Документ
    Евристичні стратегії прийняття управлінських рішень у проєктному менеджменті
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Павленчик Наталія; Графська Орислава; Павленчик Анатолій; Гуцуляк Вікторія; Pavlenchyk Nataliia; Hrafska Oryslava; Pavlenchyk Anatolii; Hutsuliak Viktoriia
    Стаття присвячена комплексному аналізу евристичних стратегій прийняття управлінських рішень у проєктному менеджменті як когнітивно адаптивних моделей мислення, що формуються в умовах інформаційної фрагментарності, часових обмежень та структурної невизначеності. This article presents a comprehensive analysis of heuristic decision-making strategies in project management as cognitively adaptive thinking models shaped by informational fragmentation, time constraints, and structural uncertainty.
  • Документ
    Ефективні стратегії управління стресом у готельно-ресторанному бізнесі для підвищення продуктивності персоналу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia
  • Документ
    Корпоративна культура як інструмент формування іміджу та підвищення управлінської ефективності в готельному секторі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сеник Максим; Гуцуляк Вікторія; Senyk Maksym; Hutsuliak Viktoriia
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : екзаменаційні вимоги, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : навчальна програма, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : рекомендована література, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.
  • Документ
    ОК 18 Менеджмент : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : навчальна програма, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета навчальної дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : екзаменаційні вимоги, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : рекомендована література, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    ОК 22 Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
    Мета навчальної дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.
  • Документ
    Роль туристичних агенцій у збереженні та розвитку соціокультурної спадщини
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Данилевич Мирослава; Гуцуляк Вікторія; Danylevych Myroslava; Hutsuliak Viktoriia
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок