Перегляд за Автор "Hutsuliak Viktoriia"
Зараз показуємо 1 - 20 з 24
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Management of organisations guided by the principles of social corporate responsibility, taking into account international experience(2025) Pavlenchyk Nataliia; Kholyavka Volodymyr; Pavlenchyk Anatolii; Hutsuliak Viktoriia; Павленчик Наталія; Холявка Володимир; Павленчик Анатолій; Гуцуляк ВікторіяThe relevance of the study is determined by the need to study the socio-economic effects of implementing corporate social responsibility strategies in the transformational conditions of a market economy. Актуальність дослідження визначається необхідністю вивчення соціально-економічних ефектів від впровадження стратегій корпоративної соціальної відповідальності в трансформаційних умовах ринкової економіки.Документ Актуальні підходи до формування корпоративної культури в українських державних організаціях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сеник Максим; Гуцуляк Вікторія; Холявка Володимир; Senyk Maksym; Hutsuliak Viktoriia; Kholiavka VolodymyrМета дослідження - проаналізувати актуальні підходи до формування ефективної корпоративної культури в українських державних організаціях в умовах воєнного стану. The aim of the study is to analyse current approaches to forming an effective corporate culture in Ukrainian state organisations under martial law.Документ Диверсифікація економіки й підтримка малого та середнього бізнесу як основа післявоєнного відновлення України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Дмитро; Гуцуляк Вікторія; Petryshyn Dmytro; Hutsuliak ViktoriiaДокумент Евристичні стратегії прийняття управлінських рішень у проєктному менеджменті(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Павленчик Наталія; Графська Орислава; Павленчик Анатолій; Гуцуляк Вікторія; Pavlenchyk Nataliia; Hrafska Oryslava; Pavlenchyk Anatolii; Hutsuliak ViktoriiaСтаття присвячена комплексному аналізу евристичних стратегій прийняття управлінських рішень у проєктному менеджменті як когнітивно адаптивних моделей мислення, що формуються в умовах інформаційної фрагментарності, часових обмежень та структурної невизначеності. This article presents a comprehensive analysis of heuristic decision-making strategies in project management as cognitively adaptive thinking models shaped by informational fragmentation, time constraints, and structural uncertainty.Документ Ефективні стратегії управління стресом у готельно-ресторанному бізнесі для підвищення продуктивності персоналу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak ViktoriiaДокумент Корпоративна культура як інструмент формування іміджу та підвищення управлінської ефективності в готельному секторі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сеник Максим; Гуцуляк Вікторія; Senyk Maksym; Hutsuliak ViktoriiaДокумент Кризовий менеджмент в освіті: моделі ефективної комунікації зі здобувачами в умовах дистанційного навчання під час війни(2025) Данилевич Мирослава; Романчук Ольга; Гуцуляк Вікторія; Danylevych Myroslava; Romanchuk Olha; Hutsuliak ViktoriiaМетою дослідження є ідентифікація ефективних моделей комунікації в освітньому процесі, релевантних умовам воєнного часу, а також розробка практичних підходів до їх інтеграції в систему кризового освітнього менеджменту. The purpose of the study is to identify effective communication models in the educational process relevant to wartime conditions, as well as to develop practical approaches to their integration into the crisis educational management system.Документ ОК 18 Менеджмент : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : екзаменаційні вимоги, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : навчальна програма, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 18 Менеджмент : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : рекомендована література, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 18 Менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 18 Менеджмент : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.Документ ОК 22 Управління персоналом : навчальна програма, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.Документ ОК 22 Управління персоналом : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуМета навчальної дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.Документ ОК 22 Управління персоналом : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : екзаменаційні вимоги, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : порядок оцінювання результатів навчальння, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджментуДокумент ОК 22 Управління персоналом : рекомендована література, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09) Гуцуляк Вікторія; Hutsuliak Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту