Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Hushnianskyi, I. M."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
  • Документ
    Органолептичні показники якості рафінованих олій
    (2020-10-27) Льода, М. Я.; Курган, Л. І.; Яковчук, З. С.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Loda, M. Ya.; Kurhan, L. I.; Yakovchuk, Z. S.; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
  • Документ
    Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"
    (2020-11-24) Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Гушнянський, І. М.; Кринська, Н. В.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.; Hushnianskyi, I. M.; Krynska, N. V.
  • Документ
    Як покращити здоров'я людини
    (2020-10-27) Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. М.; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. M.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок