Перегляд за Автор "Hushnianskyi, I. M."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.Документ Органолептичні показники якості рафінованих олій(2020-10-27) Льода, М. Я.; Курган, Л. І.; Яковчук, З. С.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Loda, M. Ya.; Kurhan, L. I.; Yakovchuk, Z. S.; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.Документ Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"(2020-11-24) Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Гушнянський, І. М.; Кринська, Н. В.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.; Hushnianskyi, I. M.; Krynska, N. V.Документ Як покращити здоров'я людини(2020-10-27) Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. М.; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. M.