Перегляд за Автор "Hiletskyi Ivan"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гілецький Іван; Паска Марія; Hiletskyi Ivan; Paska MariiaДокумент Особливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Петришин Наталія; Hiletskyi Ivan; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaМета - визначити особливості проєктування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікувальних засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог.The aim is to identify the specific features of designing a food enterprise specialising in horseradish processing for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary, hygienic and environmental requirements.Документ Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Hiletskyi Ivan; Paska MariiaМета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.