Перегляд за Автор "Dulka, Olha"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Огієнко, Анна; Дулька, Ольга; Ohiienko, Anna; Dulka, OlhaМетою роботи є дослідження можливості використання переро- бленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.The purpose of the work is to study the possibility of using the transformation recycled raw materials in restaurants.Документ Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Дулька, Ольга; Бенедичук, Софія; Dulka, Olha; Benedychuk, SofiiaДокумент Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Корнієнко, Катерина; Дулька, Ольга; Korniienko, Kateryna; Dulka, OlhaМетою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products.