Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Drachuk, U."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Основи промислового будівництва і санітарної техніки
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.
    Навчальний посібник складаєтьст з двох частин. В першій студенти вивчають основи промислового будівництва, в другій - основи санітарної техніки з метою вирішення задач проектування, здачі в експлуатацію, реконструкції будівель та споруд переробної галузі.
  • Документ
    Технохімічний контроль виробництва
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Ромашко, І.; Romashko, I.; Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Басараб, І.; Basarab, I.; Кринська, Н.; Krynska, N.
    Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.
  • Документ
    Харчові добавки
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Галух, Б.; Halukh, B.; Кринська, Н.; Krynska, N.
    Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування.
  • Документ
    Інноваційний інженірінг
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Паска, М.; Paska, M.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.
  • Документ
    Інноваційні технології у виробництві майонезу
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-04) Паска, М.; Paska, M.; Жук, О.; Zhuk, O.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Галух, Б.; Halukh, B.
    У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок