Перегляд за Автор "Bal-Prylypko, Larysa"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Назаренко, Марина; Баль-Прилипко, Лариса; Nazarenko, Maryna; Bal-Prylypko, LarysaДокумент Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Журенко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, MariiaДокумент Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, AnastasiiaДокумент Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, AnastasiiaДокумент Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочним(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Баль-Прилипко, Лариса; Панасюк, Олександр; Толок, Єва; Bal-Prylypko, Larysa; Panasiuk, Oleksandr; Tolok, YevaДокумент Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Журенко, Денис; Баль-Прилипко, Лариса; Zhurenko, Denys; Bal-Prylypko, LarysaМетою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинностіДокумент Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Баль-Прилипко, Лариса; Тарасенко, Світлана; Леонова, Богдана; Кушнір, Юрій; Bal-Prylypko, Larysa; Tarasenko, Svitlana; Leonova, Bohdana; Kushnir, Yurii