Навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/49
Переглянути
Перегляд Навчальні програми за Автор "Boratynskyi, Oleh"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-02-11) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.Документ Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-02-24) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є освоєння, розширення та поглиблення знань основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, підготовка фахівця, який володітиме знаннями, пов’язаними з вирішенням проектних питань у галузі сфери обслуговуванняДокумент Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-02-12) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни “Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво” є опанування студентами необхідним обсягом теоретичних і практичних знань з питань призначення, класифікації, улаштування, основних елементів, характеристик інженерного обладнання будівель; набуття практичних вмінь та навичок щодо використання цих знань в галузі готельного господарства; оволодіння сучасними методами та формами організації, планування й контролю заходів з використання інженерного обладнання будівель в галузі майбутньої професії.