Методичні рекомендації, вказівки
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/349
Переглянути
Перегляд Методичні рекомендації, вказівки за Автор "Bondarchuk, M. Ie."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни(ДонНУЕТ, 2021-12-16) Бондарчук, М. Є.; Bondarchuk, M. Ie.Методичні вказівки призначені для студентів всіх форм навчання і включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів занять, завдань для самостійного вивчення та розподілу балів за видами робіт, що виконуються студентами протягом вивчення дисципліни. Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки до підсумкового контролю та перелік основної, допоміжної літератури й інформаційних ресурсів.