Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Автор "Anhelovska, Alla"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, AllaДокумент Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кюрчева, Юлія; Ангеловська, Алла; Колісниченко, Тетяна; Kiurcheva, Yuliia; Anhelovska, Alla; Kolisnychenko, TetianaДокумент Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Жукова, Валентина; Тарасенко, Віра; Ангеловська, Алла; Zhukova, Valentyna; Tarasenko, Vira; Anhelovska, AllaТаким чином, знайомство тимчасово переміщених громадян України з кухнями різних народів і етносів є атрактивним інструментом, який необхідно використовувати для зацікавлення і покращення психологіч- ного стану мігрантів шляхом гастрономічної рефлексії.Thus, acquaintance of temporarily displaced citizens of Ukraine with cuisines of different peoples and ethnicities is an attractive tool which must be used to interest and improve psychological situation of migrants through gastronomic reflection.Документ Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Ангеловська, Алла; Anhelovska, AllaНаукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants.