Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Технологія продукції ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу