Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284
Title: Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Технологія продукції ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 2020
Citation: Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019 – 7 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ТПРГ.pdf429.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.