Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24282
Title: Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 7-Feb-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іжевська О. П. - 2019. - 6 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24282
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ОКМ.pdf418.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.