Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24273
Title: Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
малювання
ліплення
способи оздоблення
Issue Date: 6-Feb-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів, 2020. - 106 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24273
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конспект лекцій ОКМ.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.