Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276
Title: Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
технологія приготування цукристих напівфабрикатів
креми
напівфабрикати
Issue Date: 6-Feb-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 65 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мет вказівки для сам роботи ОКМ.pdf316.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.