Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-16
Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу
Давидов, Денис
;
Давидова, Оксана
;
Davydov, Denys
;
Davydova, Oksana
2021-09-16
Сучасний лобі-бар у курортному готелі
Бондаренко, Даніл
;
Прісс, Олеся
;
Bondarenko, Danil
;
Priss, Olesia
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2023-05-18
Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Чумаченко, Ольга
;
Запірченко, Людмила
;
Chumachenko, Olha
;
Zapirchenko, Liudmyla
2022-05-19
Обслуговування споживачів в кав'ярнях
Деак, Іветт
;
Зайцева, Валентина
;
Deak, Ivett
;
Zaitseva, Valentyna
2022-05-19
Обслуговування під час бенкету
Келембет, Артур
;
Каптюх, Тетяна
;
Kelembet, Artur
;
Kaptiukh, Tetiana
2022-05-19
Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинності
Давидова, Оксана
;
Davydova, Oksana
2022-05-19
Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»
Калитин, Роксолана
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Paska, Mariya
2022-05-19
VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку
Ляшко, Олександра
;
Турчин, Валентин
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Lyashko, Oleksandra
;
Turchyn, Valentyn
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Харчування робітників бізнес-центрів
Ляшко, Данило
;
Зайцева, Валентина
;
Liashko, Danylo
;
Zaitseva, Valentyna
Discover
Author
2
Davydova, Oksana
2
Kalytyn, Roksolana
2
Kaptiukh, Tetiana
2
Zaitseva, Valentyna
2
Давидова, Оксана
2
Зайцева, Валентина
2
Калитин, Роксолана
2
Каптюх, Тетяна
2
Радзімовська, Ольга
2
Холявка, Володимир
.
next >
Subject
8
service
3
підприємство
2
catering
2
enterprise
2
restaurant
2
гостинність
2
кейтеринг
2
офіціант
2
послуга
2
продукція
.
next >
Date issued
8
2022
3
2021
2
2023
Has File(s)
13
true