Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Title: Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Other Titles: Increasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditions
Authors: Чумаченко, Ольга
Запірченко, Людмила
Chumachenko, Olha
Zapirchenko, Liudmyla
Keywords: відгук
заклад харчування
обслуговування
спілкування
review
restaurant
service
communication
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.