Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧумаченко, Ольга-
dc.contributor.authorЗапірченко, Людмила-
dc.contributor.authorChumachenko, Olha-
dc.contributor.authorZapirchenko, Liudmyla-
dc.date.accessioned2023-06-20T08:40:17Z-
dc.date.available2023-06-20T08:40:17Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationЧумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвідгукuk_UA
dc.subjectзаклад харчуванняuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectспілкуванняuk_UA
dc.subjectreviewuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectcommunicationuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовахuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.