Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32986
Title: Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»
Other Titles: Practical aspects of the organization of service in the restaurant-shop "Wine and meat"
Authors: Калитин, Роксолана
Паска, Марія
Kalytyn, Roksolana
Paska, Mariya
Keywords: гостинність
організація
обслуговування
ресторан-крамниця
hospitality
service organization
restaurant-shop
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калитин Р. Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» / Роксолана Калитин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 182-184.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: «Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32986
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_55_182-184.pdf600.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.