Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Title: Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Давидов, Денис
Давидова, Оксана
Davydov, Denys
Davydova, Oksana
Keywords: якість
управління
підприємство
гостинність
обслуговування
Issue Date: 16-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Давидов Д. Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу / Денис Давидов, Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 29-31.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_05_29-31.pdf601.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.