Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577
Title: Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Authors: Калитин, Роксолана
Перун, Марія
Радзімовська, Ольга
Холявка, Володимир
Kalytyn, Roksolana
Perun, Mariia
Radzimovska, Olha
Kholiavka, Volodymyr
Keywords: продукція
обслуговування
споживач
реалізація
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121.
Abstract: Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S2_34_119-121.pdf630.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.