Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-16
Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу
Давидов, Денис
;
Давидова, Оксана
;
Davydov, Denys
;
Davydova, Oksana
2021-09-16
Сучасний лобі-бар у курортному готелі
Бондаренко, Даніл
;
Прісс, Олеся
;
Bondarenko, Danil
;
Priss, Olesia
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2023-05-18
Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Чумаченко, Ольга
;
Запірченко, Людмила
;
Chumachenko, Olha
;
Zapirchenko, Liudmyla
2022-05-19
Обслуговування споживачів в кав'ярнях
Деак, Іветт
;
Зайцева, Валентина
;
Deak, Ivett
;
Zaitseva, Valentyna
2022-05-19
Обслуговування під час бенкету
Келембет, Артур
;
Каптюх, Тетяна
;
Kelembet, Artur
;
Kaptiukh, Tetiana
2022-05-19
Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинності
Давидова, Оксана
;
Davydova, Oksana
2022-05-19
Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»
Калитин, Роксолана
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Paska, Mariya
2022-05-19
VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку
Ляшко, Олександра
;
Турчин, Валентин
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Lyashko, Oleksandra
;
Turchyn, Valentyn
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Харчування робітників бізнес-центрів
Ляшко, Данило
;
Зайцева, Валентина
;
Liashko, Danylo
;
Zaitseva, Valentyna
Discover
Author
2
Davydova, Oksana
2
Kalytyn, Roksolana
2
Kaptiukh, Tetiana
2
Zaitseva, Valentyna
2
Давидова, Оксана
2
Зайцева, Валентина
2
Калитин, Роксолана
2
Каптюх, Тетяна
2
Радзімовська, Ольга
2
Холявка, Володимир
.
next >
Subject
8
service
3
підприємство
2
catering
2
enterprise
2
restaurant
2
гостинність
2
кейтеринг
2
офіціант
2
послуга
2
продукція
.
next >
Date issued
8
2022
3
2021
2
2023