Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-08-10
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Маслійчук, О.
2020-12-08
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
Галух, Б. І.
;
Паска, М. З.
;
Драчук, У. Р.
;
Басараб, І. М.
;
Halukh, B. I.
;
Paska, M. Z.
;
Drachuk, U. R.
;
Basarab, I. M.
2020-11-30
Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-12-14
Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин
Галух, Б. І.
;
Паска, М. З.
;
Драчук, У. Р.
;
Halukh, B. I.
;
Paska, M. Z.
;
Drachuk, U. R.
2020-12-14
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
Галух, Б. І.
;
Паска, М. З.
;
Драчук, У. Р.
;
Halukh, B. I.
;
Paska, M. Z.
;
Drachuk, U. R.
2020-10-29
Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-12-22
Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Бурак, М. І.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
;
Burak, M. I.
2020-12-25
Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами
Баль-Прилипко, Л. В.
;
Паска, М. З.
;
Рябовол, М. В.
;
Bal-Prylypko, L. V.
;
Paska, M. Z.
;
Riabovol, M. V.
2020-11-30
Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
Discover
Author
10
Paska, M. Z.
10
Паска, М. З.
3
Drachuk, U. R.
3
Halukh, B. I.
3
Markovych, I. I.
3
Галух, Б. І.
3
Драчук, У. Р.
3
Маркович, І. І.
2
Martyniuk, I. O.
2
Мартинюк, І. О.
.
next >
Subject
2
майонез
2
напівкопчені ковбаси
1
автоматизація маркетингу
1
атоліз
1
бактеріально стартові культури
1
борошно сочевиці
1
біологічно активні речовини
1
варені ковбаси
1
вихід
1
голосовий пошук
.
next >
Date issued
11
2020
1
2021
Has File(s)
12
true