Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516
Title: Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу
Authors: Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Keywords: технологія
варені ковбаси
атоліз
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу / Паска М. З., Мартинюк І. О. // Стратегия качества в промышленности и образовании : ІХ Междунар. конф. - Варна, Болгария. - 2013. - Т. 3. - С. 154-155.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Мартинюк_Варна_Болгарія_2013.pdf71.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.