Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613
Title: Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин
Authors: Галух, Б. І.
Паска, М. З.
Драчук, У. Р.
Halukh, B. I.
Paska, M. Z.
Drachuk, U. R.
Keywords: технологія
майонез
низькокалорійні майонези
продукти функціонального призначення
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Галух Б. І. Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин / Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2025. - Т. 17. - № 1(61), ч. 4. - С. 11-16.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2015_17_1(4)__4 (1)_Галух_Паска_Драчук.pdf156.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.