Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27610
Title: Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
Authors: Галух, Б. І.
Паска, М. З.
Драчук, У. Р.
Halukh, B. I.
Paska, M. Z.
Drachuk, U. R.
Keywords: технологія
майонез
харчові волокна
інулін
целюлоза
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Галух Б. І. Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон / Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 3(60), ч. 4. - С. 21-30.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27610
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2014_16_3(4)__5 Галух_Паска.pdf3.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.