Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Title: Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
Authors: Паска, М. З.
Радзімовська, О. В.
Бурак, М. І.
Paska, M. Z.
Radzimovska, O. V.
Burak, M. I.
Keywords: делікатесні продукти
равлики
технологія
якість
вихід
Issue Date: 22-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 150-155.
Abstract: На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва, розвиток якої вже найближчими роками призведе до зростання експортних поставок равликів і продуктів їх переробки до країн Європи. Подібна ситуація впливатиме на формування культури споживання страв із равликів і в Україні, які згодом стануть такою ж звичною стравою для українців, як креветки чи мідії.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.