Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 55 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2020-08-10
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Маслійчук, О.
2020-11-02
Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-03
Скарби бабусиної скрині
Ощипок, Ігор
;
Паска, Марія
;
Oshchypok, Ihor
;
Paska, Mariia
Discover
Author
50
Paska, Mariia
5
Kutsmyda, Anastasiia
5
Куцмида, Анастасія
4
Karpova, Marta
4
Levchuk, Alla
4
Карпова, Марта
4
Левчук, Алла
3
Korkuna, Oryslava
3
Paska, Maria
3
Radzimovska, Olha
.
next >
Subject
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
5
ресторанне господарство
5
ресторанний бізнес
4
тренування
3
харчування
2
energy consumption
2
food
2
nutritive value
2
sport
2
technology
.
next >
Date issued
33
2020
22
2021
Has File(s)
55
true