Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395
Title: Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Authors: Паска, Марія
Потопа, Катерина
Paska, Mariia
Potopa, Kateryna
Keywords: барна справа
Issue Date: 23-Apr-2020
Citation: Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 56-57.
Abstract: Історія виникнення барів сягає далекого минулого. Поява підприємств позадомашнього харчування пов'язана з розвитком професійної кулінарії.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_16_56-57.pdf77.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.