Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165
Title: Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Authors: Паска, Марія
Коркуна, Орислава
Кулик, Оксана
Paska, Mariia
Korkuna, Oryslava
Kulyk, Oksana
Keywords: м'ясні делікатеси
особливості технологій
Issue Date: 2020
Citation: Паска М. Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення / Марія Паска, Орислава Коркуна, Оксана Кулик // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 86 International scientific conference of young scientist and students (April 2 -3, 2020). - Kyiv, 2020. - Part 3. - P. 411.
Abstract: Мета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Коркуна О. Кулик О..pdf57.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.