Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165
Title: | Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення |
Authors: | Паска, Марія Коркуна, Орислава Кулик, Оксана Paska, Mariia Korkuna, Oryslava Kulyk, Oksana |
Keywords: | м'ясні делікатеси особливості технологій |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Паска М. Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення / Марія Паска, Орислава Коркуна, Оксана Кулик // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 86 International scientific conference of young scientist and students (April 2 -3, 2020). - Kyiv, 2020. - Part 3. - P. 411. |
Abstract: | Мета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Коркуна О. Кулик О..pdf | 57.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.