Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 139 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia; Masliichuk, O.
2020Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняПаска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, Oksana
2020Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2020Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourismPaska, Maria; Паска, Марія
2020Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2020-04-23Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-23Теоретичні аспекти розвитку барної справиПаска, Марія; Потопа, Катерина; Paska, Mariia; Potopa, Kateryna
2019Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировиниЖук, В.; Шевченко, І.; Поліщук, Г.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flameПаска, Марія; Paska, Maria; Simonova, Iryna; Galuch, Bogdan; Basarab, Iryna; Masliichuk, Olga