Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 180 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04-29Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredientsPaska, Mariia; Bal-Prylypko, I.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.; Паска, Марія
2020Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia; Masliichuk, O.
2020Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняПаска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, Oksana
2020-04-23Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-23Теоретичні аспекти розвитку барної справиПаска, Марія; Потопа, Катерина; Paska, Mariia; Potopa, Kateryna
2020-04-29Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник матеріалів наук.-практ. семінаруГолод, Андрій; Гузар, Уляна; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Іжевська, Орися; Holod, Andrii; Huzar, Uliana; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Izhevska, Orysia
2003Спосіб апробації біологічно активних речовин і підбору оптимального складу кормових добавок для тварин in Vitro : патент 58100 Україна : МПК G01N33/554, G01N33/567Кравців, Роман; Остапів, Дмитро; Васерук, Наталія; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографіяПаска, Марія; Paska, Mariia; Карповський, В.; Гуфрій, Д.; Криворучко, Д.
2017Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцюПаска, Марія; Сімонова, І.; Галух, Б.; Басараб, І.; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2017Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміПаска, Марія; Драчук, У.; Маслійчук, О.; Вовк, В.; Paska, Mariia