Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306
Title: Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю
Authors: Паска, Марія
Сімонова, І.
Галух, Б.
Басараб, І.
Маслійчук, О.
Paska, Mariia
Keywords: мінералізація
спектрофотометр
важкі метали
радіонукліди
напівкопчені ковбаси
сочевиця
Issue Date: 2017
Citation: Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю / М. З. Паска, І. І. Сімонова, Б. І. Галух, І. М. Басараб, О. Б. Маслійчук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4/11 ( 88 ). - С. 50-55.
Abstract: Розглянуто визначення токсичних елементів методами атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї, колориметричним атомно-абсорбційним методом. Проведено визначення значень питомої об'ємної активності γ-випромінюючих радіонуклідів у напівкопчених ковбасах з використанням м’яса птиці, сочевиці, чебрецю та ялівцю. Результатами дослідження встановлено, що за вмістом токсичних елементів та радіонуклідів розроблені напівкопчені ковбаси відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації України.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Scopus_2017.pdf724.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.