Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Title: | Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню |
Authors: | Западнюк, Володимир Деренько, Олександр Zapadniuk, Volodymyr Derenko, Oleksandr |
Keywords: | ресторанний бізнес системи автоматизації ресторану сенсорний стіл електронне меню |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ЛДУФК |
Citation: | Западнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38. |
Abstract: | Електронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697 |
Appears in Collections: | "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції Туризм_08.pdf | 66.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.